2012. június 27., szerda

Romantic karkötő

 Egy kis "gyengélkedés" után befejeztem ezt a karkötőt....van bennem egy kis csalódás...DE...nem kap ollót...csak még nem tudom mit kezdjek vele....egy kicsit "plötyi"....bár én szeretem az ilyen " simogatós" ékszereket.
Minta: Melissa Grakowsky......Thank you!
Fotó: pocsék...bocsánat!

18 megjegyzés:

  1. Eszméletlenül jó! Micsoda minta, és milyen gyönyörű színek! Még hogy olló???? Legközelebb elhozom az ollódat...:)) Innen nézve tökéletes és gyönyörű!(mi lenne ha még egyszer végig mennél rajta ha "plötyinek" érzed?)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen...azon gondolkodtam...először próbáltam damillal fűzni (no azzal nem lehet)....mondjuk az eredeti is ilyen...úgy hogy még agyalok mit tegyek vele!
      Csuklón azért szépen kifekszik!

      Törlés
  2. Nekem is nagyon tetszik! Az olló gondolata fel se merüljön!:) Nem tudom,hogy miért csalódás számodra, hiszen fantasztikusan szép!!Tényleg maga a megtestesült romantika!

    VálaszTörlés
  3. A gyengélkedést a karid is átvette,szerintem ha kilábalsz ebből a gyengeségből találsz rá megoldást!!!Szép darab!

    VálaszTörlés
  4. Hi:-)
    Not only Romantic,but very delicate as well:-))
    Lovely design.Very pretty idea of Yours,fine colors!
    Hugs-Halinka-

    VálaszTörlés
  5. Még szép, hogy nem kap ollót!!! Tök jól néz ki!

    VálaszTörlés
  6. Remelem jobban vagy mar!
    A kis karinak ne adjal ollot. Az en otletem az lenne hogy a szelen levo droppokat kosd ossze valamilyen modon (toltsd fel )es akkor nem lesz plotyi.Talan az a baja hogy a szelen levo droppok tul nehezek csak ugy "logni" a levegoben.
    Van egy masik otletem (nekem mindig van csak nem biztos hogy jo ) dobd at a mintat nekem es megfuzom ahogy gondoltam :)) Egyebkent nagyon helyes kis karkoto.
    Az otlettel kapcsolatban eszembe jutott egy vicc..
    Juliskaneni libai doglenek.Talalkozik a pappal a falu foutcajan akinek elmeseli ,hogy sok libaja meghalt es nem tudja miert. A pap azt tanacsolta neki hogy vigye a falu alvegere ott gazdag ret van es jol ehet minden liba.Juliska neni egy het mulva talalkozik a pappal ismet aki kerdezi hogy mi van a libakkal. Juliskaneni mondja hogy hiaba vitte az alvegre oket a libak csak doglenek . Pap javasolta hogy vigye a felvegre mert ott szep fuves terulet van az jo lesz a libaknak.
    Egy het mulva ismet talalkozik a pappal Juliskaneni aki sirva panaszolja hogy alig van mar libaja. Pap javasolja neki hogy vigye le oket a patak partra mert ott friss fu es viz van. Egy het mulva talalkoznak ,kerdezi a pap hogy na milyen otlet volta patak? Juliskaneni szomoruan mondja hogy nincs mar egy libaja sem . Erre a pap : " kar pedig meg volt otletem "

    Szoval , nekem is van mindig otletem :))

    VálaszTörlés
  7. Lehet ,hogy fotó Pocsék(szerinted),de kari nagyon szép!!:)

    VálaszTörlés
  8. Méghogy ollóóóót???
    Eszedbe ne jusson! Nekem általában éppen az nem tetszik, amikor túl merev egy gyöngyékszer.
    Ez pedig csodaszép!

    VálaszTörlés
  9. Ez a kari egy igazi finom nőies darab lett!
    Nekem így tetszik ahogy van!

    VálaszTörlés
  10. I love its design and color very much!!!

    VálaszTörlés
  11. Szoval megfuztem ezt a mintat es orakig bibelodtem vele ,probaltam kemenyre varazsolni :)))
    Egy biztos , a minta szerintem nem jo ,mert a szelen 7 szem 15/0 -t ir oda nem kell annyi mint ahogy te sem tettel oda hetet. A masik amire rajottem hogy tul nagy a 3.4mm drop ,boven eleg a 2.8mm is.
    Nem adom fel , csakazertis kitalalom majd hogy lehet megcsinalni hogy ne legyen plotty, ha mast nem akkor belemartom kemenyitobe :))

    VálaszTörlés
  12. Én úgy szoktam "merevíteni" a lötyi medált, hogy a hátulján apró, átlátszós gyöngyökkel kis raw hálókat csinálok. Ha a kari golyóit hátul körbegyöngyöznéd, majd innen indítva egymást összerawoznád, biztos merevebb lenne.
    Különben szép kis karkötő!

    VálaszTörlés
  13. Azt nem tudom, hogy mennyire "plötyi", de a színe és formája csodaszép, tetszik!!
    :-)

    VálaszTörlés
  14. A színe szuper, még sokáig simogassa a kezedet!!!

    VálaszTörlés